Op dit moment zijn wij gesloten
Op dit moment zijn wij gesloten

Security

Het beveiligen van uw digitale bedrijfsomgeving en gebruikers is erg belangrijk. Er is bijna geen proces of bedrijf meer te bedenken waarin informatie niet digitaal wordt verwerkt. Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag en kan een grote impact hebben op uw bedrijfsvoering. Denk ook aan de AVG privacywetgeving welke hoge boetes met zich mee kan brengen wanneer u data lekt. 

Security is van toepassing op alle facetten binnen uw ICT omgeving (werkplekken, netwerkapparatuur, servers, software & cloud). Wij zorgen voor de opbouw van diverse lagen beveiliging welke goed op elkaar worden afgestemd.

Denk hier bij aan:

  • De beveiliging van uw netwerk, zit de voordeur goed op slot?
  • Is uw werkplek bestendig tegen virussen en ongewenste software?
  • Waar staat uw data opgeslagen en voor wie is het toegankelijk ?
  • MFA
  • Heeft u een goede Back-up oplossing voor het geval er zich toch een incident voordoet?

Met Multi Factor Authenticatie (meervoudige verificatie) voegt u een extra beveiligingslaag toe. Het is een methode waarmee de identiteit van de gebruiker vast wordt gesteld door middel van twee verschillende componenten.

Deze oplossing combineert iets wat u weet (een wachtwoord) met iets dat u heeft (een authenticatiemiddel zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon). Dit maakt uw login een stuk veiliger. Wanneer u of uw medewerkers inloggen zullen zij de inlog moeten bevestigen via bijvoorbeeld een app op hun mobiele telefoon, pas dan wordt er toegang verleend.

Deze authenticatiemethode is zeer gebruiksvriendelijk, werkt snel en is eenvoudig te implementeren.

© eClicker 2024

Created by  

© eClicker 2024

Created by