support@eclicker.nl  088-5300200
vandaag tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar
Headerafbeelding

support@eclicker.nl  088-5300200
vandaag tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar

Ouderen en internet

Steeds meer 50-plussers vinden hun weg naar de computer en het internet. Dat blijkt uit een onderzoek naar het ICT-gebruik van senioren. Toch zijn er nog veel senioren die geen gebruik maken van de computer. Met de engelse taal in software hebben senioren vaak moeite. Toch halen ze veel voordeel uit internet. Dankzij internet hebben zij meer sociale contacten en zijn minder eenzaam.We leven in een tijd waarin steeds meer zaken geregeld worden via het internet. Computerhulp voor ouderen wordt een steeds grotere vraag naarmate er meer moet worden gedaan op het internet.

Ouderen hebben vaak computervrees en ze zijn bang om fouten te maken. Bij ouderen groeit de interesse om te leren omgaan met de computer. Wanneer de kinderen even op bezoek zijn, worden  de computerproblemen besproken tijdens een kopje koffie. eClicker is 7 dagen per week bereikbaar voor alle computerproblemen. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en hoeft u niet te wachten tot de kinderen bij u op bezoek komen om uw computerproblemen op te lossen. Soms is het gebruik van een PC of laptop frustrerend en hebben anderen in uw omgeving geen tijd om alles uit te leggen. Wij nemen de tijd voor u om samen de problemen op te lossen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 – 22.00 uur. Of kom gerust een keer binnen lopen op ons kantoor.

Ga terug
© eClicker 2020

Created by